Werken voor Sint-Jozefkliniek

Neuroloog

 • Jobcategorie : medisch
 • Campus : Bornem & Willebroek
 • Dienst : Medisch departement
 • Contract : Contract van onbepaalde duur
 • Werkduur : voltijds

Bedrijfsvoorstelling

De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij Sint-Jozefkliniek en AZ Heilige Familie maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven,  bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team.

Sint- Jozefkliniek Bornem & Willebroek en AZ Heilige Familie zijn sterk groeiende regionale ziekenhuizen binnen de zorgregio Boom met een belangrijk hinterland waar mensen centraal staan. AZ Heilige Familie beschikt over 207 erkende bedden, een dagziekenhuis van 56 bedden en vormt een groepering met het UZA, AZ Monica, AZ Klina en AZ Sint-Jozef. De groepering vertegenwoordigt ruim 2.000 bedden. Sint- Jozefkliniek Bornem & Willebroek beschikt over 233 erkende bedden en een dagziekenhuis van 62 bedden. AZ Heilige Familie en Sint- Jozefkliniek Bornem & Willebroek exploiteren samen een NMR met lokalisatie in AZ Heilige Familie en bereiden momenteel de fusie voor van beide ziekenhuizen.

Met 109 specialisten en 560 personeelsleden in AZ Heilige Familie en 90 specialisten en 660 personeelsleden in Sint- Jozefkliniek, verlenen we elke dag de beste zorg aan onze patiënten; we zijn daarmee een belangrijke werkgever in de Rupelstreek en Klein Brabant- Vaartland.

Functie

Wij zijn op zoek naar een erkend arts-specialist in de neurologie voor evenwichtig verspreide activiteit over de beide ziekenhuizen en dit binnen een fulltime betrekking.


Je vervoegt een team van 5 artsen, die over de beide ziekenhuizen instaan voor poliklinische en opname-activiteit. Je zorgt voor opvang , diagnostiek en (na)behandeling. De diensten beschikken over een geheugenkliniek,  stroke-unit , EMG- en EEG onderzoek.

Profiel

 • je bent een erkend arts neuroloog in België of je bent in Europa opgeleid en bent bereid deze erkenning aan te vragen. Ook (laatstejaars) artsen in opleiding tot neuroloog komen in aanmerking voor deze vacature
 • je hebt bewezen capaciteiten om autonoom én in teamverband te werken
 • je bent gedreven en bereid om de dienst mee verder uit te bouwen waarbij je de kans krijgt eigen interesses verder uit te diepen
 • je bent communicatievaardig

Aanbod

 • en contract voor onbepaalde duur, na een proefperiode van 2 jaar
 • een fulltime functie als zelfstandige
 • een brede waaier aan neurologische pathologie
 • een goede wachtregeling
 • gezien AZ Heilige Familie deel uitmaakt van de groepering met het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en het AZ Monica zijn er verschillende samenwerkingsmogelijkheden en een goede samenwerking met de 3e lijn, wat mogelijkheden tot academische verdieping biedt, indien je dit wenst

Bijkomende informatie

Hoe solliciteren?

Gelieve jouw kandidatuur met CV schriftelijk te richten aan Sofie Vermeulen, communicatieverantwoordelijke via e-mail svermeulen@hfr.be of per brief: ’s Herenbaan 172, 2840 Rumst.
Voor meer inlichtingen kan je contact opnemen met:
- Dr. E. Mulleners, diensthoofd neurologie AZ HFR op het nummer (telefoonnummer).
- Dr. E. Moonen, hoofdarts AZ HFR op het nummer 03/880.90.07
- Dr. M. Callaert, hoofdarts SJK op het nummer 03/890.59.00.

Locatie

E-Recruitment by HR organizer