Werken voor Sint-Jozefkliniek

Pneumoloog (m/v)

  • Jobcategorie : medisch
  • Campus : Bornem
  • Dienst : Pneumologie
  • Werkduur : 30u/week

Bedrijfsvoorstelling

Sint-Jozefkliniek is een dynamisch regionaal ziekenhuis met 638 medewerkers, waarvan 110 artsen die de meeste specialismen vertegenwoordigen. Het ziekenhuis situeert zich in de regio Klein-Brabant en is momenteel werkzaam op twee sites met een splinternieuwe hoofdcampus te Bornem en een tweede campus te Willebroek.  Fusiegesprekken met AZ Heilige Familie te Rumst zijn lopende.

Sint-Jozefkliniek staat voor kwaliteitsvolle zorg in een toegankelijk ziekenhuis, dat nauw samenwerkt met de huisartsen in de regio en samenwerkingsverbanden heeft met verschillende tertiaire centra.

Functie

Binnen de associatie pneumologie is er ruimte voor een derde pneumoloog in een 4/5 werkregime.

Profiel

Wij zoeken een all-round longarts met een brede interesse voor COPD, astma, allergie, infectieziekten, longoncologie. Wij beschikken over een zuurstofconventie en een basis zorgprogramma oncologie.

Onze hoofdactiviteit bestaat uit dagelijkse consultatie-activiteit en zorg voor de gehospitaliseerde patiënten, in combinatie met de verschillende technische activiteiten die eigen zijn aan het pneumologisch specialisme, dit binnen een associatief verband met de huidige twee pneumologen, Dr Ann-Marie Morel en Dr Eva Boeykens. U neemt ook deel aan de wachtdienst pneumologie.

Bijkomende informatie

Interesse?
Graag ontvangen wij uw sollicitatiebrief en CV tav 
Dr. Ann-Marie Morel - Diensthoofd pneumologie - Kasteelstraat 23 te 2880 Bornem
of via email dr.morel@sjk.be

 

 

Locatie (Kasteelstraat 23 2880 - Bornem)

E-Recruitment by HR organizer